1998 - 2000 Divadlo GLOBE 

Realizace Divadla GLOBE v letech 1998-2000, na které jsme se podíleli, byla legendární. I když bylo divadlo v provozu jen pár let, jeho krátká éra byla nezapomenutelná. Bohužel, v roce 2005 divadlo podlehlo požáru.

2002 Sklad Soli Rychnov u Jablonce

Celodřevěná hala za užití konstrukce se styčníkovou deskou. Historická zelená impregnace katrového řeziva.

2003 Rodinný dům Nové Město nad Metují

Střecha rodinného domu zastřešená zelenými vazníky se styčníkovou deskou.

2004 Rodinný dům Duo Dašice

Další úspěšná realizace střechy rodinného domu pomocí vazníků se styčníkovou deskou.

2005 Tělocvična Hasiči Mladá Boleslav

Zastřešení obřího rozponu a nestandardního tvaru.  Konstrukce je spojena z několika částí přímo na stavbě při montáži.

2005 Řadové domy Liberec

Rozsáhlý komplex kaskádovitě odskákaných bytových domů zastřešený našimi vazníky.

2005 Bednění Vysočanská radiála

Významná spolupráce na dopravní stavbě. Ramenáty pro bednění mostovky a forma pro betonáž mostního sloupu. Vše za použití konstrukcí se styčníkovou deskou.

2005 Kadeřnictví a kanceláře Hradec Králové

Zastřešení objektu občanské vybavenosti. Mansardová střecha n atypický půdorys stavby. Svislé masky zavěšeny na střešní vazníky a kotvení do zdiva objektu.

2006 Obslužný objekt parkoviště Zelený potok – Pec pod Sněžkou

Dvoupatrová dřevostavba z našich „2by4“ panelů zaklopených OSB deskou. Spádové krokve z masivních trámů v mírném sklonu a veranda s klasicky vázanou konstrukcí, tou dobou všechny tesařské spoje opracovány na stavbě.

2007 Supermarket PLUS Hrádek nad Nisou

Jedno z mnoha zastřešení supermarketů. Vazníky jsou kvůli výrobě i transportu délkové dělené a spojené na stavbě při montáži. Pigment naší impregnace je již hnědý.

2007 Tenisová Hala Turnov

Velkorozponové zastřešení haly. Sedlová střecha s obloukovým podhledem. Vazníky jsou délkově spojeny na stavbě.

2007 Administrativní budova KASPER CZ Trutnov

Stavíme si svůj prostor v Trutnově. Dvoupatrová dřevostavba s panely „2by4“ a zastřešená vazníky.

2009 Penny market a KIK Letovice

Zastřešení obchodního střediska sedlovou střechou do L, včetně dodávky konstrukce revizní lávky krovu.

2009 Rodinný dům Krčmář Hostinné

Dřevostavba rodinného domu, kdy obvodové stěny tvoří příhradové rámy zaklopené OSB deskou a vazníky vytvářejí obytné podkroví.

2010 Rodinný dům Karhan – Železná

Významná realizace kompletně modřínové dřevostavby. Od zemních vrutů, od podlahy až po střechu včetně nosné kce slunolamů. Konstrukce již opracovány strojně na CNC.  Vše opatřeno impregnačním nátěrem.

2011 Zastřešení koridoru Náchod

Zastřešení lávky mezi bytovými domy pomocí konstrukce opracované na CNC stroji z lepených BSH hranolů opatřených nátěrovým systémem, kdy spoje tvoří skryté žiletky. Montáž probíhala ručně bez mechanizace.

2013 Penzion ZVON Špindlerův Mlýn

Dřevěný krov opracovaný na CNC stroji osazený na ocelové vaznice.

2013 Sněžka

Klasicky vázaná konstrukce pro zastřešení stanic nové lanové dráhy na naši nejvyšší horu. Masivní smrkové dřevo strojně opracované na CNC.

2013 Překážky Bike Hall contest

Konstrukce se styčníkovou deskou nabízí široké spektrum využití a důkazem jsou překážky pro festival, kterému jsme byli několik let partnerem.

2014 rekonstrukce chaty Tesanka

Strojně opracovaný krov z lepených hranolů BSH.

2014 dům na šikmo Trutnov

Kompletní dodávka dřevostavby od základové desky nahoru. Za použití materiálu: I nosníky Steico, nosníky z Ultralamu, profily KVH, BSH, záklopy z desek OSB3 a desek DHF.

2015 ekocentrum Stěžery

Dodávka krovu z katrového masívu opracovaného na CNC stroji s netradičními povrchovými úpravami – drátkováním, opalováním a následným ošetřením přírodním olejovým nátěrem.

2015 Rodinný dům Ryšavý - Trutnov

Zastřešení rodinného domu v Trutnově, jedno z mnoha v nové lokalitě Bojiště. Vazníky se styčníkovou deskou, katrové řezivo s hnědým pigmentem.

2016 Rodinný dům Věříš - Krakovany

Zastřešení rodinného domku s druhým objektem garáže pomocí vazníků se styčníkovou deskou. Průčelí garáže doplňuje klasicky vázaná konstrukce se strojním opracováním.

2016 loděnice Trutnov

Dodávka dřevostavby od podlahového roštu přes stěny „2by4“ se záklopem z OSB desky po zastřešení spádovými krokvemi a konstrukci terasy. Užitý materiál: katrový masiv, sušené hranoly KVH i lepené hranoly BSH.

2016 altán Trója

Podlahové rošty z KVH hranolů, obvodové stěny z „2by4“ panelů zaklopených OSB deskami, sloupy a nosné kleštiny z lepených hranolů BSH (ošetřeno šedým nátěrem) .  Záklop podlahy a stropu.

2017 apartmány Hrádeček

Apartmánové domky s neskutečným výhledem. Na připravené základy jsme dodali konstrukci stěn dřevostavby. Naše rámy systému „2by4“ ze sušených KVH hranolů zaklopených deskou Fermacell . Plochou střechu tvoří stropnice z KVH hranolů.

2017 vyhlídková věž - lávky - Jánské Lázně

Dodávka lávek – chodníčků pro Stezku korunami stromů. Jednotlivé moduly láveky velikosti byly prefabrikovány v naší výrobě.

2017 rodinný dům a pěstírna Jenišovice

Komplex rodinného domu a objektu pěstírny j zastřešen vazníky se styčníkovou deskou již ze sušeného 4str. hoblovaného konstrukčního řeziva S4S. V obývacím prostoru RD je řešen vzepjatý dolní pas vazníků.

2018 Pavilon Ajurvédské medicíny – Počátky

Podlahový rošt vytvořený na základech stavby, které tvoří pískovcové menhiry.  Konstrukční systém těžkého skeletu tvoří sloupy z lepených hranolů BSH do tvaru „L“ či „+“ (kříže) . Zastřešení zajišťují vazníky s přesahem horního pasu.

2018 Klubovna lyžařského oddílu Trutnov

Konstrukce objektu je řešena z masivních křížem lepených desek CLT. Jedná se o stěnové panely a stropní desky. Přístavek pro rolbu je řešen naší technologií stěn „2by4“ se záklopem OSB deskou a zastřešen vazníky se styčníkovou deskou. Masky fasády, které se následně obednily jsou také řešeny z ramenátků ze styčníkové konstrukce.

2020 rodinný dům Mádr Újezdec

Bungalov na půdorysu do tvaru L je zastřešen vazníky se styčníkovou deskou.

2022 myslivna Vlčice

Masivní nosná konstrukce objektu kompletně opracovaná na našem CNC stroji. Materiálem masivní katrové řezivo vč. impregnace máčením s hnědým pigmentem.

2023 administrativní budova Lesní správny

Nástavba objektu pomocí 11ks nosných rámů z lepeného lamelového dřeva BSH. Spoje jsou řešeny jako BSB spoje, tzn. skrytá ocelová žiletka a samovrtné kolíky. Na kolmo několik linií vlašských krokví osazených do ocelových botek.

2023 rodinný dům Trutnov

Dřevostavby rodinného domku  + zahradního domku tvořené nosnou konstrukcí z  CLT panelů a zastřešené vazníky se styčníkovou deskou.