Koncem března 2015 se v Bratislavě uskutečnil 36. ročník stavebního veletrhu Coneco/Racioenergia. Pořadatelé obohatili výstavu novou sekcí „VODA“.

Výstavní areál na břehu Dunaje ve dnech 25. - 28. 3. 2015 přivítal širokou veřejnost, která se tak mohla seznámit i s firmou KASPER CZ. Tato firma nabízí ucelené služby v otázce dřevěných nosných konstrukcí od dřevěných vazníků se styčníkovou deskou, přes klasicky vázané krovy, nosné konstrukce z lepeného dřeva až po nosné stěnové dílce na bázi dřeva. KASPER CZ vám garantuje i komplexnost v oblasti technického a statického poradenství v oblasti dřevěných nosných konstrukcí hlavně pro projektanty ve fázi předprojektové přípravy samotné stavby. Mezi její poslední zajímavé realizace patří například rekonstrukce krovu barokní sýpky ze 17. století v Břešťanech u Slaného nebo v polském městě Bytom přírodní divadelní scéna, která připomíná šál ve větru.

Návštěvníci bratislavského veletrhu zde mohli také nalézt veškeré informace potřebné pro stavbu a rekonstrukci, ať už jde o různé stavební materiály, dveře, okna, podlahy, garážová vrata, střechy nebo zařízení pro zahrady. Veletrh tento ročník nově obohatila sekce „VODA“ a oslava Světového dne vody, kdy součástí této prezentace probíhala i konference, která se nesla v duchu „Voda je život a živel“. Více na www.coneco.sk.

Nevíte si rady?

Kontaktujte zákaznickou linku

Jsme tu pro vás od pondělí do pátku vždy od 8 do 18 hodin.

Telefon +420 499 827 300
Email podpora@kaspercz.cz

Jsme tu pro vás ...

... a vždy najdeme společné řešení